Motiváció és inspiráció egy boldogabb és jobb élethez

Dudás Diána | Life & more

Dudás Diána | Life & more

Te melyik farkast eteted?

2019. június 17. - DudasDiana

 

Mindenkinek vannak gondjai. Akár bevalljuk, akár nem. Ilyenek vagyunk, ez a természetünk. Gondolkozunk, van elménk, ami állandóan a problémákat keresi és – jó esetben – meg is oldja. Egészen egyszerűen ilyen és kész. Állandóan keresi a feladatot, a problémát amit meg tud oldani, ha nincs, akkor pedig létrehoz egyet.

Na de mi van akkor, ha ok nélkül idegeskedünk? Mi van akkor, ha csak felfújjuk az egészet, ami éppen velünk történik, később pedig rájövünk mennyire felesleges volt az idegeskedés.

Nagyon egyszerűen fel tudjuk kapni a vizet a mindennapokban, mindig tudunk rá okot találni. Ha találni akarsz egy okot, amiért panaszkodhatsz valakire, fogsz is. Ha valakiben azt akarod látni, hogy az idegeidre megy, azt fogod látni és tapasztalni. Ha találni akarsz valamit, ami bosszant, találni fogsz.. A napjainkban rengeteg okot találhatunk arra amiért stresszesek, csalódottak vagy frusztráltak lehetünk.

Miért van ez így? Miért nehéz észrevenni, hogy mindig mi hozzuk létre azt, hogy mire hogyan reagálunk? Ja, hogy most újat mondtam? Akkor figyelj, mert ez a tenmese neked szól! :-)

 

"Egy este az öreg indián két farkasról mesélt unokájának, melyek minden emberben harcolnak.
Így szólt: "Fiam, a harcot két farkas vívja, mely mindegyikünkben benne lakozik.

Az egyik a gonosz.

Ő a harag, az irigység, a féltékenység, a gondok, a fájdalom, a mohóság, az arrogancia, az önsajnálat, a bűn, az előítéletek, a kisebbségi érzések, a hazugságok, az álszentség és az egó.

A másik a jó.

Ő a boldogság, a béke, a szeretet, a remény, a vidámság, az alázat, a jóság, a jóakarat, a rokonszenv, a nagylelkűség, az egyenesség, az együttérzés és a hit."

Az unoka pár percig eltűnődött nagyapja szavain, majd megkérdezte:
"Melyik farkas nyer?"

Az öreg indián ezt válaszolta:
"Az, amelyiket eteted."

 

                                                                                                       

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudasdiana.blog.hu/api/trackback/id/tr6414896844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aleister Crowley 2019.10.28. 18:00:29

Kedves Diána!

Úgy vélem Te jól ismered Bonyai Pétert, hiszen egy ideje már együtt dolgoztok. Az alábbiakban saját tapasztalatomat írom le Péterrel kapcsolatban. Talán érdemes volna tudnod erről, ha még nem osztotta volna meg veled.

Ahhoz, hogy megértsük Bonyai Péter karakterét és rendületlen kitartását az arra irányuló tevékenységében, hogy a Szcientológiát leleplezze, vissza kell menni a kezdetekig.

Az OTL, amiben ő vezetői pozíciót töltött be, a 90-es évek közepén jött létre. Többé - kevésbé szabad kezet kaptak a Koppenhágai Szcientológiai felettes szervezetüktől - legalább is Walter Kotric -tól, az európai kontinens tejhatalmú Szcientológia vezetőjétől, aki mellesleg nagyon jóban volt Fekete Miklóssal, Péter egyetlen főnökével – az OTL megszervezésére és működtetésére. Ez innentől fogva egy magyarok által szervezett magán akció volt, amiről az Amerikai anya Egyház sokáig nem is tudott.

Honnan tud a Bonyai és más volt vezető arról a maffiáról, ami bent van? Nagyon egyszerű a válasz. Ők találták ki és ők csinálták. És erről én honnan tudok? Én is megtapasztaltam az ő munka módszerüket a saját bőrömön. És ez a munka módszer nem a Szcientológia Egyház által jóváhagyott munka módszer volt, bármennyire is szeretnék olyan színben feltüntetni. Még egyszer hangsúlyozom ez a Fekete Miklós kis királysága alá tartozó OTL speciálisan magyar bűnszövetkezete volt. Mint ahogy azt a bűnözők csinálják miután kiraboltak másokat nem tudnak megegyezni az osztozásnál és egymás torkának ugrottak. Ennek kapcsán rúgták ki a Bonyait és csavarták ki a kezéből a 2 millió forintot egy bank automatánál, amit „önszántából” adott oda, majd később, mikor az amerikai szervezet tudtára jutott a Magyarországon zajló simlisség kirúgták a banda többi részét is és az egész szervezetet feloszlatták. Koppenhágában Bonyait hosszan vallatták, egy részét elmondta a dolgoknak, másik részét meg nem. Viszont azóta rémeket lát.
Azt gondolja, hogy OSA ügynökök megfigyelik őt, és a blogjára beépültek kémeknek. Pl. Lange Laci -Laci12 néven meg egyéb OSA-s chat robotok felváltva. Ez szánalmasan nevetséges.
.
Néhány tény: Többször ültem Bonyaival egy asztalnál pénzekről tárgyaltunk, amikor a telefonból nem azért kellett kivenni az akkumulátort, hogy a mobil szolgáltatók ne hallgathassák le a beszélgetést, és gyűjtsenek adatokat a Szcientológia Egyházról, hanem hogy ne készüljön hangfelvétel arról, hogy ők pénzt kérnek tőlünk az Ideális ORG épületére. Mert ugye azt nem tudta meg senki, hogy a befolyt pénz mely része lett lebizonylatolva és mely része nem, hacsak nem készült egy hangfelvétel, ugye. Ugye? A pénzek azon részével, amik nem lettek lebizonylatolva, nem kellett elszámolni sem a Szcientológia Egyház felé, sem a Magyar Állam felé.

Miután engem nem tudtak megzsarolni, többször autóban vártak a lakhelyem előtt és molesztáltak. Mivel tudták, hogy többet tudok a simlis pénzügyekről, mint amennyit kellene. Egyszer rendőrséget hívtam rájuk. Aztán többet nem jöttek.

Az egyik barátom, aki akkoriban területi auditor volt és úgy döntött nem praktizál tovább, hanem egy másik üzletbe kezdett, nem akarták hagyni érvényesülni, mert hiányzott nekik az auditori tized, és az ő általa beígért épület alap támogatás. Ráállíttottak egy volt SeaOrg munkatársat, aki barátként beépült mellé, sőt mivel az illetőnek a könyvelője egy szcientológus volt, oda is beküldték ezt az illetőt és a könyvelési papírjait is átböngészték.

A vicc az, hogy ezt a csapatot szétoszlatták, így ilyesfajta „ügyintézés” a múlté. Bonyai meg jelenben támadja a volt saját szellemképét, melyet kivetít az egész egyházra.
süti beállítások módosítása